touring autoverzekering
Uw autoverzekering Touring Verzekeringen.
Hier is een vergelijkingstabel van de 3 aangeboden formules. Kies de formule die het best bij u past. Onze opties voor uw autoverzekering. Welke waarborgen zijn inbegrepen in uw autoverzekering? Wat zijn de opties? Touring Verzekeringen biedt u formules aangepast aan uw behoeften. Onze bestuurdersverzekering verzekert u tegen lichamelijke letsels ten gevolge van een ongeval dat u zelf hebt veroorzaakt. Deze formule komt ook tussenbeide voor alle bevoegde bestuurders van de verzekerde wagen. Onze verzekering Rechtsbijstand Verkeer dekt uw strafrechtelijke verdediging in geval van geschillen met derden vluchtmisdrijf of insolventie. Geniet 24u/24 en 7d/7 van bijstand bij een ongeval of panne in België of het buitenland. U rijdt minder en verdient daarom een aangepast tarief.
Touring Verzekeringen in Gent Verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen goudengids.be.
wittegids.be De eerste telefoongids van Belgie. Apps Ontdek al onze mobile apps. Eigenaar van dit bedrijf? Wat is een geverifieerd bedrijf? Gelieve iets in te vullen alvorens dit te delen. Meerseniersstraat 4 9000 Gent. 02 505 67 00. 02 505 67 99. Verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen Gent Autoverzekering Brandverzekering Familiale verzekering. Verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen. Zaakvoerder of manager van uw zaak? Recensies op andere platformen. Recensies van kenners uit. Gelieve het gewenste aantal sterren aan te duiden om dit bedrijf te beoordelen. Een recensie moet minimaal 10 tekens lang zijn.
Offerte autoverzekering Touring Verzekeringen Touring Verzekeringen.
De website van Touring Verzekeringen maakt gebruik van cookies om u de beste service aan te kunnen bieden. Door deze website te gebruiken stemt u in met hun gebruik conform onze verklaring betreffende cookies. We wijzen u erop dat u altijd van mening kunt veranderen en hen kunt weigeren door deze link te raadplegen. Vergelijking van de omnium.
gratis Promotiecode Touring Verzekeringen België Mei 2017 50percnt EXTRA Korting.
Korting bij Touring Verzekeringen mei 2017 voor België. Zelf een kortingscode gevonden? 3 maanden gratis autoverzekering bij Touring Verzekeringen. Bij Touring Verzekeringen krijg je nu 3 maanden gratis autoverzekering bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Bekijk de voorwaarden direct bij Touring Verzekeringen en bekijk hoe jij voordelig een verzekering kan starten. Bekijk het hele aanbod en 3 maanden gratis verzekering bij Touring Verzekeringen. Reageer op deze korting. Geldig t/m 31 mei 2017. Ontvang de eerste 3 maanden gratis bij Touring verzekeringen.
Autoverzekering Touring.
Ik heb panne in België. Hoe snel zal de wegenwachter ter plaatse zijn? Wordt het voertuig altijd naar een garage van een officiële dealer getakeld? Gelinkt met de Touring apps. Een voordelige autoverzekering op maat voor een optimale bescherming onderweg. Bel 02 505 67 00. Je hebt binnenkort je eerste wagen. Je bent op zoek naar een complete of voordelige verzekeringsformule die perfect aansluit bij je situatie. Onze adviseurs zijn 100% bereikbaar 24u./24. Gratis bijstand bij ongeval. Eerste kilometerverzekeraar in België. Al 15 jaar marktleider in directe verzekeringen. Voor elke online inschrijving geniet je 20% korting. Ontdek de verschillende formules.
Touring Verzekeringen marktleider in directe verzekeringen.
Meer dan 120.000 klanten vertrouwen de verzekering van hun wagen motor of huis toe aan Touring Verzekeringen. De vijf grote voordelen van een autoverzekering bij Touring Verzekeringen. Tarieven op maat van uw persoonlijke situatie. Legt u bijvoorbeeld weinig kilometers af of gaat u met het openbaar vervoer of de fiets naar het werk? Dan krijgt u een voordeliger tarief. Uw eerste ongeval telt niet mee. Om voorzichtige bestuurders te belonen daalt de bonus-malus van Touring Verzekeringen tot 4! Van zodra u dit niveau hebt bereikt kost uw eerste ongeval in fout u niets. De premie voor uw BA-verzekering blijft ongewijzigd. Uw mobiliteit zorgeloos verzekerd. Via uw BA geniet u gratis bijstand bij een ongeval waarna uw wagen niet meer rijdt.
Autoverzekering bij Touring Goedkoopste Autoverzekering?
Touring heeft dus een reputatie qua naam die start bij andere sectoren waarin ze actief zijn. Vergis je echter niet Touring verzekeringen en Touring pechdienst staan los van elkaar! Het is ook zo dat de Touring autoverzekering bekend staat als een voordelige autoverzekering. De BA-verzekering behoort tot één van de voordeligste autoverzekeringen op de markt. Naast de BA-autoverzekering die wettelijk verplicht is kan je ook terecht bij Touring voor een omniumverzekering om ook de schade aan je eigen wagen te dekken of een kilometerverzekering voor mensen die weinig kilometers afleggen. Naast autoverzekeringen kan je bij Touring ook terecht voor woningverzekeringen familiale verzekering en motorverzekeringen. Bekijk hier alle Touring autoverzekeringen. Bij Touring verzekeringen werkt men niet met makelaars je hebt dus steeds rechtstreeks contact.
Miserie met Touring Verzekeringen! Forum Test-Aankoop.
Stap naar een makelaar welke meerdere verzekeringen/merken ondersteund. Laatste wijziging op 21/05/2011 1509. Aangemaakt op 21/05/2011 150900 door artlinertje. Ook ik heb miserie had met Touring autoverzekering. Ik had de betalingen geregeld per domicilëring. Ik had voor maandelijkse betalingen gekozen en kreeg dan ook iedere maand mijn groene kaart. Tot op een dag dat ik de groene kaart niet meer kreeg. Ik heb contact opgenomen met Touring en wat bleek dat ik geen betalingen meer had gedaan sedert al enkele maanden maar de groene kaart kreeg ik wel. Touring bevestigde dat er enkele problemen waren geweest met hun computerprogramma. Nu een jaar later heb ik een brief gekregen van Intrum uit Nederland.
AutoVerzekering met Pechbijstand Pechhulp in België Europa.
2 Wat zijn de kosten van de diverse Pechhulp pakketten van Touring. 3 Waarom zou u een pechhulp pakket afsluiten bij Touring in combinatie met een verzekering? Autoverzekering met Pechbijstand Touring is de beste optie. Comfort Global First Europe. Slepen naar een garage naar keuze. Pechverhelping en/of Slepen in Europa. Vervangwagen tot 15 dagen.
Touring wegenhulp? Autodiensten.be.
Tips en advies 2. De waarborg pechverhelping wegenhulp is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag van zo'n verzekering wegenhulp ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering. Is een autoverzekering verplicht? Een autoverzekering berekenen via het internet? Hoe een autoverzekering berekenen? Generali autoverzekering tot 20% goedkoper! Welke soorten autoverzekering bestaan er? Tarieven autolening in België.
Touring verzekeringen wie historiek prijs berekenen contact.
Touring verzekeringen verkoopt autoverzekeringen motorverzekeringen en woningpolissen. Klik door naar de producten van Touring verzekeringen. De vijf grote voordelen van een autoverzekering bij Touring Verzekeringen. Tarieven op maat van jouw persoonlijke situatie. Leg je bijvoorbeeld weinig kilometers af of ga je met het openbaar vervoer of de fiets naar het werk? Dan krijg je een voordeliger tarief. Je eerste ongeval telt niet mee. Om voorzichtige bestuurders te belonen daalt de bonus-malus van Touring Verzekeringen tot 4! Van zodra je dit niveau hebt bereikt kost jouw eerste ongeval in fout je niets. De premie voor jouw BA-verzekering blijft ongewijzigd. Jouw mobiliteit zorgeloos verzekerd. Via jouw BA geniet je gratis bijstand bij een ongeval waarna je wagen niet meer rijdt.

Contacteer ons