touring autoverzekering
Touring Verzekeringen in Gent Verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen goudengids.be.
wittegids.be De eerste telefoongids van Belgie. Apps Ontdek al onze mobile apps. Eigenaar van dit bedrijf? Wat is een geverifieerd bedrijf? Gelieve iets in te vullen alvorens dit te delen. Meerseniersstraat 4 9000 Gent. 02 505 67 00. 02 505 67 99. Verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen Gent Autoverzekering Brandverzekering Familiale verzekering. Verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen. Zaakvoerder of manager van uw zaak? Recensies op andere platformen. Recensies van kenners uit. Gelieve het gewenste aantal sterren aan te duiden om dit bedrijf te beoordelen. Een recensie moet minimaal 10 tekens lang zijn.
Uw autoverzekering Touring Verzekeringen.
Hier is een vergelijkingstabel van de 3 aangeboden formules. Kies de formule die het best bij u past. Onze opties voor uw autoverzekering. Welke waarborgen zijn inbegrepen in uw autoverzekering? Wat zijn de opties? Touring Verzekeringen biedt u formules aangepast aan uw behoeften. Onze bestuurdersverzekering verzekert u tegen lichamelijke letsels ten gevolge van een ongeval dat u zelf hebt veroorzaakt. Deze formule komt ook tussenbeide voor alle bevoegde bestuurders van de verzekerde wagen. Onze verzekering Rechtsbijstand Verkeer dekt uw strafrechtelijke verdediging in geval van geschillen met derden vluchtmisdrijf of insolventie. Geniet 24u/24 en 7d/7 van bijstand bij een ongeval of panne in België of het buitenland. U rijdt minder en verdient daarom een aangepast tarief.
Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Verzekering touring autoverzekering.
Autoverzekering Touring.
Dit is de meest complete omnium met de breedste verzekeringsformule die alle schade dekt zelfs als je zelf in fout bent. Wat er ook gebeurt de volledige omnium autoverzekering van Touring dekt alle mogelijke gevallen en risicos. Slaap dus op beide oren en maak je niet meer ongerust. Benieuwd naar de prijzen achter de formules? Klik hier voor een gratis en vrijblijvende simulatie. Altijd bereikbaar 24u/24 7d/7. Gratis bijstand bij een ongeval. Touring is de eerste kilometerverzekeraar in België. Reeds 15 jaar marktleider in directe verzekeringen.
Touring Autoverzekering? Autodiensten.be.
U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken. Touring Autoverzekeringen wil graag verder groeien en een grotere naambekendheid krijgen in Vlaanderen. Dit is een belangrijke doelstelling bij de introductie van een nieuwe Omnium autoverzekering van touring. Maar ook de autoverzekering voor bestuurders die weining kilometers afleggen is een belangrijke doelgroep voor Touring. Bij Touring Verzekeringen genieten alle bestuurders van een complete autoverzekering aan een voordeeltarief. Uw verzekeringspremie wordt altijd heel precies berekend en bevat de beste waarborgen. U kan online eenvoudig en binnen enkele minuten uw persoonlijke offerte berekenen voor uw autoverzekering.
Miserie met Touring Verzekeringen! Forum Test-Aankoop.
Stap naar een makelaar welke meerdere verzekeringen/merken ondersteund. Laatste wijziging op 21/05/2011 1509. Aangemaakt op 21/05/2011 150900 door artlinertje. Ook ik heb miserie had met Touring autoverzekering. Ik had de betalingen geregeld per domicilëring. Ik had voor maandelijkse betalingen gekozen en kreeg dan ook iedere maand mijn groene kaart. Tot op een dag dat ik de groene kaart niet meer kreeg. Ik heb contact opgenomen met Touring en wat bleek dat ik geen betalingen meer had gedaan sedert al enkele maanden maar de groene kaart kreeg ik wel. Touring bevestigde dat er enkele problemen waren geweest met hun computerprogramma. Nu een jaar later heb ik een brief gekregen van Intrum uit Nederland.
Touring Verzekeringen marktleider in directe verzekeringen.
Je kan 24u/24 en 7d/7 op een dienst rekenen. Touring Verzekeringen verzekert al 150.000 tevreden klanten. Welke zijn de verzekeringsproducten aangeboden door Touring Verzekeringen? Touring Verzekeringen biedt de volgende producten aan. Autoverzekering indien u minder dan 10.000 km per jaar rijdt geeft Touring Verzekeringen een korting van 25% op uw premie. Je kiest zelf hoe je met Touring Verzekeringen contact opneemt via Internet per email telefoon fax of per post. Je ontmoet liever een raadgever? In dit geval kan je bij één van de Touring Verzekeringen agentschappen terecht. Hoe meer verzekeringscontracten je afsluit bij Touring Verzekeringen hoe minder je betaalt. Aarzel niet om een vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wat zijn de door Touring Verzekeringen voorgestelde tarieven?
Autoverzekering bij Touring Goedkoopste Autoverzekering?
Touring heeft dus een reputatie qua naam die start bij andere sectoren waarin ze actief zijn. Vergis je echter niet Touring verzekeringen en Touring pechdienst staan los van elkaar! Het is ook zo dat de Touring autoverzekering bekend staat als een voordelige autoverzekering. De BA-verzekering behoort tot één van de voordeligste autoverzekeringen op de markt. Naast de BA-autoverzekering die wettelijk verplicht is kan je ook terecht bij Touring voor een omniumverzekering om ook de schade aan je eigen wagen te dekken of een kilometerverzekering voor mensen die weinig kilometers afleggen. Naast autoverzekeringen kan je bij Touring ook terecht voor woningverzekeringen familiale verzekering en motorverzekeringen. Bekijk hier alle Touring autoverzekeringen. Bij Touring verzekeringen werkt men niet met makelaars je hebt dus steeds rechtstreeks contact.
Touring verzekeringen wie historiek prijs berekenen contact.
Touring verzekeringen verkoopt autoverzekeringen motorverzekeringen en woningpolissen. Klik door naar de producten van Touring verzekeringen. Prijs berekenen en promoties. De vijf grote voordelen van een autoverzekering bij Touring Verzekeringen. Tarieven op maat van jouw persoonlijke situatie. Leg je bijvoorbeeld weinig kilometers af of ga je met het openbaar vervoer of de fiets naar het werk? Dan krijg je een voordeliger tarief. Je eerste ongeval telt niet mee. Om voorzichtige bestuurders te belonen daalt de bonus-malus van Touring Verzekeringen tot 4! Van zodra je dit niveau hebt bereikt kost jouw eerste ongeval in fout je niets. De premie voor jouw BA-verzekering blijft ongewijzigd. Jouw mobiliteit zorgeloos verzekerd. Via jouw BA geniet je gratis bijstand bij een ongeval waarna je wagen niet meer rijdt.
beste autoverzekering autoverzekering voor jongeren touring autoverzekering.
Een nóg goedkopere autoverzekering gevonden? Zichtrekening BNP Paribas Fortis. Een nóg goedkopere autoverzekering gevonden? Touring Verzekeringen betaalt het verschil dubbel terug! Autoverzekering acties Een nóg goedkopere autoverzekering gevonden? Touring Verzekeringen betaalt het verschil dubbel terug! Ben je geslaagd in het onmogelijke? Touring Verzekeringen stelt jou niet alleen één van de beste autoverzekeringen op de markt voor dankzij onze tarieven op maat bieden wij jou ook nog eens één van de scherpste tarieven. Ben je er toch in geslaagd om een nóg goedkoper autoverzekeringstarief te vinden? Dan betaalt Touring het verschil dubbel terug! Weg met de addertjes. Ik schreef terug dat dit toch fout was? Hun fouten en slechte attitude brengt de klant in problemen.
De Touring autoverzekering simulatie.
Wel kunt u met de simulatie erg makkelijk en snel de voordelige prijs zien die Touring rekent voor de autoverzekering. Touring geeft u ook een aantal garanties. Touring is niet alleen goedkoop met de autoverzekering maar er worden u ook nog een aantal garanties gegeven zo krijgt u onder andere gratis bijstand bij een ongeval. Verder kunt u kosteloos maandelijks betalen en hoeft u dus niet meteen voor een half jaar of een jaar de autoverzekering te gaan betalen. Touring is ook 24 uur per dag bereikbaar en dat zeven dagen per week. Krijgt u dus in het weekend of middenin de nacht een ongeval dan kunt u ook gewoon contact met Touring gaan opnemen.

Contacteer ons