kbc betalen
Betalen KBC Bank Verzekering.
Kies de zichtrekening die het best bij je past. Kies de zichtrekening die het best bij je past. Van gratis tot heel veel extra's. Open nu online en je krijgt dadelijk je rekeningnummer. Een nieuwe rekening in 3 minuten. Een nieuwe rekening in 3 minuten. Open nu online een KBC-Basisrekening. Makkelijk en helemaal gratis. Je nieuwe rekening is onmiddellijk geopend. Een rekening voor mijn kind? Maak kennis met KBC K'Ching. Maak kennis met KBC K'Ching.
Online betalen KBC Bank Verzekering.
Er verschijnt een betaalbevestiging op je scherm. Met een KBC-Kredietkaart Gold en een KBC-Kredietkaart Platinum kun je je internetaankopen verzekeren tegen verkeerde levering niet-levering of beschadiging. Online betalen met de KBC-Betaalknop. Betalen in KBC Touch met je pc of tablet. Kies de KBC-Betaalknop als betaalmethode. Selecteer de kaartlezer en de zichtrekening waarmee je wilt betalen. Je krijgt de betalingsgegevens van je onlineaankoop te zien in KBC Touch. Genereer de responscode met je bankkaart en kaartlezer computer of bevestig de betaling met je pincode tablet. Je betaling wordt bevestigd. Betalen in KBC Mobile met je smartphone. Klik op het logo van de Betaalknop. Kies voor KBC Mobile for smartphone. De KBC Mobile-app wordt opgestart. De betalingsgegevens worden getoond in de app.
Aanmelden en tekenen in KBC Touch KBC Bank Verzekering.
Heb je geen kaartlezer? Vraag hem hier aan. KBC Touch op computer tekenen met je smartphone. Er is een derde methode om aan te melden en te tekenen in KBC Touch op computer KBC Sign. Met KBC Sign meld je je aan in KBC Touch via je smartphone. Je tekent er ook je transacties mee. Veilig aanmelden en tekenen in KBC Touch en KBC Invest zonder kaartlezer. Veelgestelde vragen over KBC Sign FAQ. We helpen je graag. Twitter E-mail Telefoon Kantoor. Vragen over online veiligheid in KBC Touch. Vragen over online veiligheid in KBC Touch. Is die geheime code eigenlijk wel zo geheim wat doet KBC met mijn gegevens en kan ik zelf fraude voorkomen?
Aanmelden KBC Touch online banking op je pc en tablet KBC Bank Verzekering.
Wat is KBC Touch? Wat is KBC Touch? Op pc en tablet. Je kunt beide toestellen gebruiken afwisselend of gelijktijdig op verplaatsing of thuis. Zie in een oogopslag aan welke categorie je de afgelopen maand te veel geld uitgaf. Stel de budgetmeter in en houd je uitgaven voortaan nog beter in de gaten. Schrijf realtime geld over tussen KBC-rekeningen. Zo staat het geld er meteen op. Aanmelden in KBC Touch. KBC Touch iets voor jou? KBC Touch de opvolger van KBC-Online is een toepassing die jou het leven gemakkelijker maakt.
Shoppen en betalen met smartphone handig en veilig. KBC KBC Bank Verzekering.
Zo gemakkelijk en toch veilig. Betalen in webshops lukte al een tijdje met onze KBC Mobile app. Je hoeft in de webshop alleen maar te kiezen voor Betalen met KBC je opent vervolgens KBC Mobile en scant via MobilePay de QR-code op het scherm. Nog even je geheime code ingeven en je betaling is bevestigd. En dat allemaal zonder een kaartlezer of bankkaart. Nu ook in winkels. Door het grote succes van deze functie kondigt KBC nu trots aan dat KBC-klanten voortaan ook in de winkel kunnen betalen met hun smartphone. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone en de KBC Mobile app. Zie je bij het afrekenen aan de kassa een QR-code met het KBC-logo?
Ontdek KBC Touch KBC Bank Verzekering.
Met KBC Touch regel je al je bank en verzekeringszaken op je vertrouwde computer of tablet. De mogelijkheden van KBC Touch. De mogelijkheden van KBC Touch. Met KBC Touch regel je al je bank en verzekeringszaken op je vertrouwde computer of tablet. Aanmelden en tekenen in KBC Touch. Aanmelden en tekenen in KBC Touch. Hoe aanmelden en tekenen in KBC Touch. Betalen en overschrijven in KBC Touch. Betalen en overschrijven in KBC Touch. Hier vind je een handig overzicht van al je rekeningen en kaarten. Zo verlies je nooit het overzicht. Volg je inkomsten uitgaven op de voet in KBC Touch. Volg je inkomsten uitgaven op de voet in KBC Touch. Zo weet je altijd wat er binnenkomt en weer buitengaat.
Bankier overal met KBC Mobile KBC Bank Verzekering.
Geld afhalen aan een bankautomaat van een KBC CBC of KBC Brussels-kantoor. Je prepaid kaart opladen. De transacties van je kredietkaart checken. Je verzekeringsfacturen en je via Zoomit aangeboden facturen raadplegen en betalen. Test zelf hoe KBC Mobile werkt. Download de app op je smartphone en probeer hem vrijblijvend uit met fictieve gegevens in app demo. Unieke functies met KBC Mobile. Betalen tussen vrienden MobilePay. Geld overschrijven is makkelijk via KBC Mobile. Je scant simpelweg de QR-code die je vriend aanmaakt in zijn KBC Mobile app en schrijft zo geld over zonder een bankkaart een rekeningnummer of een kaartlezer nodig te hebben. Het is efficiƫnt veilig en eenvoudig. Deze functie vind je terug op het startscherm van KBC Mobile onder MobilePay.
Betalen met je smartphone in KBC Mobile KBC Bank Verzekering.
Betalen en overschrijven met KBC Mobile. Betalen met je smartphone het nieuwe normaal. Mobiel bankieren zit in de lift. Dat bewijzen onze klanten dagelijks. Zo bankieren momenteel 700.000 KBC-klanten via hun smartphone. En jaarlijks groeit dat aantal met meer dan 10%. Wist je dat je nu zelfs via KBC Mobile kunt betalen in onlinewinkels? Realtime geld overschrijven met je smartphone. Facturen betalen met QR-code. Betalen en geld ontvangen met QR-code. Betalen in een webshop. Betalen in een winkel. Starten met KBC Mobile. Met KBC Mobile doe je snel en eenvoudig je basisbankverrichtingen met je smartphone.
Online bankieren met je tablet of pc KBC Bank Verzekering.
Het is de toepassing waarmee je zelf je bankzaken en verzekeringen kunt regelen op computer en tablet. De mogelijkheden van KBC Touch. Ontdek het volledige aanbod. Betalen en zelf bankieren. Card Stop 070 344 344. Let op geld lenen kost ook geld. Welkom op de KBC-website! We hebben je cookie-keuze bewaard.

Contacteer ons