kbc betalen
Online betalen KBC Bank Verzekering.
Er verschijnt een betaalbevestiging op je scherm. Met een KBC-Kredietkaart Gold en een KBC-Kredietkaart Platinum kun je je internetaankopen verzekeren tegen verkeerde levering niet-levering of beschadiging. Online betalen met de KBC-Betaalknop. Betalen in KBC Touch tablet/computer. Betalen in KBC Mobile smartphone. Kies de KBC-Betaalknop als betaalmethode. Klik op het logo van de Betaalknop. Selecteer de kaartlezer en de zichtrekening waarmee je wilt betalen. Kies voor KBC Mobile. Je krijgt de betalingsgegevens van je onlineaankoop te zien in KBC Touch. De KBC Mobile-app wordt opgestart. Genereer de responscode met je bankkaart en kaartlezer computer of bevestig de betaling met je pincode tablet. De betalingsgegevens worden getoond in de app. Bevestig ze met je pincode. Je betaling wordt bevestigd.
Betalen KBC Bank Verzekering.
Kies de zichtrekening die het best bij je past. Van gratis tot heel veel extra's. Open nu online en je krijgt dadelijk je rekeningnummer. Een nieuwe rekening in 3 minuten. Een nieuwe rekening in 3 minuten. Open nu online een KBC-Basisrekening. Makkelijk en helemaal gratis. Je nieuwe rekening is onmiddellijk geopend. Een rekening voor mijn kind? Ben je jonger dan 25 jaar? En wil je veel gratis voordelen?
Online bankieren met je tablet of pc KBC Bank Verzekering.
De mogelijkheden van KBC Touch. Ontdek het volledige aanbod. Betalen en zelf bankieren. Een vraag probleem of klacht? Card Stop 070 344 344. Let op geld lenen kost ook geld. Bel KBC Live op 078 152 153.
Aanmelden KBC Touch online banking op je pc en tablet KBC Bank Verzekering.
Wat is KBC Touch? Op pc en tablet. Je kunt beide toestellen gebruiken afwisselend of gelijktijdig op verplaatsing of thuis. Zie in een oogopslag aan welke categorie je de afgelopen maand te veel geld uitgaf. Stel de budgetmeter in en houd je uitgaven voortaan nog beter in de gaten. Mobiel bankieren met KBC Mobile. Bankier je liever op je smartphone? Dan is KBC Mobile zeker iets voor jou. Zo heb je je saldo altijd bij de hand en schrijf je gemakkelijk geld over waar je ook bent.
Aanmelden en tekenen in KBC Touch KBC Bank Verzekering.
Heb je geen kaartlezer? Vraag hem hier aan. KBC Touch op computer tekenen met je smartphone. Er is een derde methode om aan te melden en te tekenen in KBC Touch op computer KBC Sign. Met KBC Sign meld je je aan in KBC Touch via je smartphone. Je tekent er ook je transacties mee. Veilig aanmelden en tekenen in KBC Touch en KBC Invest zonder kaartlezer. Veelgestelde vragen over KBC Sign FAQ. We helpen je graag. Twitter E-mail Telefoon Kantoor. Herken jij een hacker? Herken jij een hacker? Vragen over online veiligheid in KBC Touch. Vragen over online veiligheid in KBC Touch. Is die geheime code eigenlijk wel zo geheim wat doet KBC met mijn gegevens en kan ik zelf fraude voorkomen?
Betalen en betaald worden als ondernemer KBC Bank Verzekering.
Online Banking Online Banking Online Banking Online Banking Online Banking Online Banking. Betalen en betaald worden. Betalen en betaald worden. Betalen en betaald worden. Ontdek het volledige aanbod. Betalen en betaald worden. Een vraag probleem of klacht? Card Stop 070 344 344. Welkom op de KBC-website! We hebben je cookie-keuze bewaard. KBC gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken.
Bankkaart debetkaart met maximaal betaalcomfort KBC Bank Verzekering.
Raadpleeg de kosten van geldopnemingen. Heb je bij een betaling in een winkel een voorkeur voor een van die betaalfuncties? Laat het aan de kassa weten vooraleer je betaalt. KBC Touch online banking van KBC. Je hebt je bankkaart en kaartlezer nodig om op de computer toegang te krijgen tot gratis online bankieren KBC Touch. Je mooiste foto op je bankkaart. Personaliseer je bankkaart met een zelfgekozen foto. Je mooiste foto op je bankkaart. In de automatenruimte van elk KBC-bankkantoor kun je met je bankkaart zelf een aantal courante bankverrichtingen uitvoeren. 24 uur per dag 7 dagen per week. Je aankopen tot en met 25 euro betaal je zonder pincode aan alle betaalautomaten zonder numeriek klavier drank snoep of parkeerautomaten.
Zonder pincode betalen met je bankkaart KBC Bank Verzekering.
Snel en veilig zonder pincode betalen met je bankkaart. Wat is contactloos betalen? Kleine aankopen zoals een krant koffie of treinticket betaal je snel en veilig door simpelweg je KBC-Bankkaart dicht bij de betaalterminal te houden. Je ziet meteen op het scherm of je betaling gelukt is. Handig als je weinig tijd hebt. Een contactloze betaling wordt op dezelfde manier verwerkt als een betaling waarbij je je kaart in de betaalterminal steekt en je pincode ingeeft.
Contactloos betalen Laat de toekomst maar komen.
Heb je een logo met 4 radiogolfjes op je bankkaart? Dan kun je contactloos betalen. Net als Betalen met je smartphone een snelle en veilige betaalmethode. Geen radiogolfjes op je huidige kaart? Vraag gerust een nieuwe aan! Er zijn zo van die momenten. Snel in en uit. Je hebt het druk je bent uitgenodigd voor een feestje en je wil nog gauw een cadeautje halen in de stad. Geen tijd te verliezen dus. En al zeker niet met parkeergedoe.

Contacteer ons