online betalen
Media Markt betaalmogelijkheden.
Bancontact / Mister Cash. Bancontact / Mister Cash. Bancontact / Mister Cash maakt het mogelijk rechtstreeks online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. Je betaalt dus via de vertrouwde en beveiligde omgeving van jouw eigen bank met een unieke TAN Transaction Auhorization Number. De beveiliging wordt per individuele bank geregeld en gewaarborgd. Wanneer je een online aankoop wenst te doen met Bancontact hoef jij je niet eerst te registreren of een account aan te maken. Je geeft gewoon de gevraagde gegevens van jouw betaalkaart in en vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm het scherm van jouw eigen bank.
Online betalen KBC Bank Verzekering.
Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond en hun aantal blijft nog toenemen. Met slechts een paar kliks leggen we kledij tickets of reizen in ons virtuele winkelmandje en betalen we ze online met onze kaart. Maar hoe moet dat juist? En is dat allemaal wel zo veilig? Dankzij het ruime aanbod van betaalmethoden kun je tegenwoordig op zowat elke webshop terecht met minstens een van je KBC-betaalkaarten.
Kiala Belgium.
Om een optimale betaalveiligheid te garanderen vertrouwt Kiala de registratie van online betalingen toe aan Ogone een Europees marktleider op het gebied van online betalen en PayPal een wereldleider in online betalingen. Ogone beheert tegenwoordig de betalingen van meer dan 20.000 websites in meer dan 35 landen. PayPal is met meer dan 100 miljoen actieve accounts aanwezig in meer dan 190 markten en in 25 verschillende munteenheden. PayPal maakt deel uit van de eBay groep. Beide bedrijven respecteren de internationale PCI-DSS-normen Payment Card Industry Data Security Standards voor bedrijven die gegevens van kaarthouders verzamelen registreren behandelen of overdragen. Uw betaalgegevens worden gecodeerd via het SSL-protocol en in gecodeerde vorm door Ogone of PayPal verzameld.
Bancontact Online Betalen in Webshops met Bancontact/Mister Cash.
van de Belgische webshops kunt u gewoon met Bancontact betalen. Gemiddeld aantal online transacties 73.973 / dag. Online transactions in 2015. Internationale aanvaarding van Bancontact. In meer dan 80% van de Belgische webshops! Geen rekening houden met openingsuren. Geen wachtrijen aan de kassa. Koop wat u maar wilt gewoon vanuit uw luie zetel! Bancontact maakt online betalen makkelijk. Bancontact is als businesspartner van BeCommerce preferred supplier in de Belgische e-commerce. Ook voor uw online aankopen kunt u op Bancontact vertrouwen.
Hoe kan ik met Visa online betalen.
Hoe kan ik met Visa online betalen? Steeds meer mensen kopen producten via internet. Van boeken muziek tot vakanties het kan ook allemaal met uw Visa kaart. Betalen op internet is net zo veilig simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. En u bent in goed gezelschap het merendeel van alle online aankopen wordt gedaan met een Visa kaart! Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw kredietkaart staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht.
Online betalingen Producten Belfius.
Als u uw aankopen op het internet doet ga dan na of de pagina waarop u koopt beveiligd is. Standaard is de bankkaart actief voor internetaankopen. Indien u hier geen gebruik van wenst de maken kan u deze dienst desactiveren via Belfius Direct Net. Standaard is de bankkaart geactiveerd voor gebruik in België en Europa. U kan zelf uw bankkaart activeren voor gebruik buiten Europa per regio voor een periode van 3 maanden via Belfius Direct Net.
online factuur betalen BASE makkelijk en veilig.
Lees een boek in een kwartier met de Blinkist-app. Ontdek Niet Storen / Do Not Disturb iPhone en Android. Krijg ouderlijk toezicht over de smartphone van je kind. Betaal hier je factuur of die van iemand anders. Het is veilig en eenvoudig. Ben je ingelogd in onze Klantenzone indien niet klik rechtsboven dan kan je ook je facturen en betalingen raadplegen via het uitklapmenu Facturen. Je openstaand bedrag wordt 24u na je betaling aangepast. Omwille van een technische storing kunnen wij je aanvraag niet verwerken. Gelieve het later opnieuw te proberen. Bedankt voor je begrip.
Betalingen via internet Wikifin.
Meer en meer handelaars bieden hun producten en diensten via internet aan. Ze vragen u dan ook om via internet online dus te betalen. Daar bestaan verschillende systemen voor. De handelaar moet u in elk geval een bevestiging van uw bestelling sturen. Ook bij een internetaankoop hebt u 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te annuleren. Online betalen met uw kredietkaart. De meest gebruikte betaalwijze online is de kredietkaart. Wanneer u in een internetwinkel afrekent dan kiest u hoe u betaalt bv. Het betaalsysteem vraagt de volgende gegevens. uw naam geschreven zoals op uw kredietkaart. de 16 cijfers van uw kredietkaart aaneen of per 4. de geldigheidsdatum van uw kredietkaart maand en jaar.
Hoe verloopt een transactie met Bancontact/Mister Cash Mijn kaart.
U geeft eerst een aantal gegevens van uw kaart in op de website. Dankzij een versleuteling en een veiligheidsprocedure verloopt de betaling online zonder problemen. Om uw online aankoop te betalen klikt u op het logo Bancontact/MisterCash. Kaartgegevens Uw kaartnummer vervaldatum en naam. De website vraagt u een aantal gegevens die op uw betaalkaart staan in te vullen op de website. Het kaartnummer is het nummer van 16tot 19 cijfers. Dit mag u gegroepeerd of zonder spaties ingeven. De vervaldatum van de kaart in datum en jaar telkens 2 cijfers. De naam van de kaarthouder in hoofdletters. Vervolgens worden deze versleuteld en doorloopt u de veiligheidsprocedure een elektronische handtekening met uw digipas. Veiligheidsprocedure uw elektronische handtekening via digipass.
Online betalen met uw kredietkaart Europabank nv.
Eb online waar je. Meer weten U bent hier. Online betalen met uw kredietkaart. Online betalen met uw kredietkaart. Veilig snel en eenvoudig betalen. Vandaag koopt bijna iedereen wel iets in de grootste winkel ter wereld het internet. Comfortabel en met een kredietkaart van Europabank doet u dat bijzonder veilig dankzij Verified by Visa en MasterCard SecureCode. Deze nieuwe beveiliging bieden wij u volledig gratis aan. Om uw betaalverkeer extra veilig te laten verlopen dient u enkel uw Europabank-kredietkaart te registreren. Lees hier hoe het moet.
Online betalen met Mistercash.
Online betalen met Mistercash. Online betalen met Mistercash App. Online betalen met Mistercash. Het online betalen met Mistercash gaat zeer snel en is zeer veilig. Je betaling is binnen enkele seconden aan de begunstigde overgemaakt en het bedrag wat je wilt betalen wordt direkt van je rekening afgeschreven. Je behoudt hierdoor een duidelijk overzicht op je bankrekening. Bij Mistercash wordt het geld dus niet aan het einde van de maand in één keer afgeschreven zoals bij credit card wel het geval is waardoor je soms het overzicht kan verliezen op wat je al hebt uitgegeven.

Contacteer ons