kbc online betalen met kaartlezer
Online betalen KBC Bank Verzekering.
Er verschijnt een betaalbevestiging op je scherm. Met een KBC-Kredietkaart Gold en een KBC-Kredietkaart Platinum kun je je internetaankopen verzekeren tegen verkeerde levering niet-levering of beschadiging. Online betalen met de KBC-Betaalknop. Betalen in KBC Touch met je pc of tablet. Kies de KBC-Betaalknop als betaalmethode. Selecteer de kaartlezer en de zichtrekening waarmee je wilt betalen. Je krijgt de betalingsgegevens van je onlineaankoop te zien in KBC Touch. Genereer de responscode met je bankkaart en kaartlezer computer of bevestig de betaling met je pincode tablet. Je betaling wordt bevestigd. Betalen in KBC Mobile met je smartphone. Klik op het logo van de Betaalknop. Kies voor KBC Mobile for smartphone. De KBC Mobile-app wordt opgestart. De betalingsgegevens worden getoond in de app.
Aanmelden KBC Touch online banking op je pc en tablet KBC Bank Verzekering.
Het is de ideale oplossing als je. overdag moeilijk in het bankkantoor geraakt. je inkomsten en uitgaven graag bijhoudt. KBC Touch giet die voor jou in een handig overzicht. realtime geld wilt overschrijven. je kaartlezer niet altijd bij de hand hebt. Met je tablet heb je die maar uitzonderlijk nodig. KBC Touch is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk internetbankieren. Zo vind je alle informatie snel en eenvoudig terug op een plek waar je ze logischerwijze verwacht. Deze online toepassing is opgebouwd rond vijf centrale themas. Ben je een ondernemer? Dan kun je met slechts een klik switchen tussen je persoonlijke bankzaken en die van je onderneming. Je leest het dus goed vanaf nu zijn al je bankgegevens verzameld in een overzichtelijke tool.
Betalen KBC Bank Verzekering.
Kies de zichtrekening die het best bij je past. Kies de zichtrekening die het best bij je past. Van gratis tot heel veel extra's. Open nu online en je krijgt dadelijk je rekeningnummer. Een nieuwe rekening in 3 minuten. Een nieuwe rekening in 3 minuten. Open nu online een KBC-Basisrekening. Makkelijk en helemaal gratis. Je nieuwe rekening is onmiddellijk geopend. Een rekening voor mijn kind? Maak kennis met KBC K'Ching. Maak kennis met KBC K'Ching.
Online bankieren met je tablet of pc KBC Bank Verzekering.
Het is de toepassing waarmee je zelf je bankzaken en verzekeringen kunt regelen op computer en tablet. De mogelijkheden van KBC Touch. Ontdek het volledige aanbod. Betalen en zelf bankieren. Card Stop 070 344 344. Let op geld lenen kost ook geld. Welkom op de KBC-website! We hebben je cookie-keuze bewaard.
Aanmelden en tekenen in KBC Touch KBC Bank Verzekering.
Maar je geheime code is veel handiger en even veilig. 1 Standaard is deze limiet 500 euro je kan die in de instellingen zelf verhogen tot maximaal 1.000 euro. KBC Touch op computer tekenen met je kaartlezer. Aanmelden en tekenen op je computer doe je met de KBC-Kaartlezer met scanfunctie. De oude kaartlezer met M1 en M2-knop kun je niet meer gebruiken. De KBC-Kaartlezer gebruik je in combinatie met een bankkaart op jou naam. Je hebt 2 methodes om deze kaartlezer te gebruiken. Manueel zelf de code vanop de aanmeld en tekenschermen overtikken op je kaartlezer en bevestigen met de pincode van je bankkaart. Scannen de barcode op aanmeld en tekenscherm inscannen en bevestigen met de pincode van je bankkaart.
Aanmelden in het KBC Business Dashboard met de kaartlezer en de e-Businesskaart KBC Bank Verzekering.
Bankieren via je computer. Alles over Online for Business. KBC-e-Businesskaart en kaartlezer gebruiken in het Business Dashboard. Aanmelden en transacties ondertekenen KBC-e-Businesskaart. KBC-e-Businesskaart en bijbehorende kaartlezer. Aanmelden en tekenen met de KBC-e-Businesskaart en kaartlezer. Meld je aan in KBC Business Dashboard en andere zakelijke toepassingen. Opgelet deze beveiligingsmethode is niet beschikbaar voor Mac-gebruikers. Meerdere KBC-e-Businesskaarten per overeenkomst mogelijk. Als er meerdere gebruikers binnen één onlinetoepassing zijn kunnen meerdere KBC-e-Businesskaart worden gebruikt. Ook afdelingskaarten zijn mogelijk. Dankzij de KBC-e-Businesskaart kun je ook op een veilige manier online gegevens uitwisselen met de overheid en dat 24 uur per dag. Starten met KBC-Online for Business. Wat is de KBC-e-Businesskaart? Gebruik je KBC-Online for Business of een andere zakelijke toepassing zoals Flexims W1se GoDeal e-DocumentBox of Reach?
Home KBC Private Banking.
Enter the terms you wish to search for. Private Banking bij KBC is een open toegankelijke service met een eenvoudig vertrekpunt elk vermogen heeft zijn eigen verhaal met zijn eigen hoofdstukken. Dit is onze aanpak. U kiest voor raadgevend of uitbesteed beheer of een combinatie van beide. Hier zijn we zeer vernieuwend op het niveau van portefeuilleopbouw en risicobeheer. Dit is onze aanpak. U hebt een aanzienlijk vermogen opgebouwd. Dat wilt u natuurlijk beheren uitbouwen en doorgeven in de beste omstandigheden. Maar daarvoor moet er tijd en expertise zijn. Dit is onze aanpak. Een netwerk van experten.
Algemene vragen over KBC Touch KBC Bank Verzekering.
Selecteer de gebruiker waarmee je wilt aanmelden en tik rechtsboven op Opties. Daar zie je de mogelijkheid Aanmelden met barcode. Je kunt daar ook kiezen of je wilt aanmelden met je kaartlezer of je geheime code. Kan ik op mijn pc of laptop ook aanmelden met een geheime code? Nee dat is niet mogelijk. Op je pc of laptop kun je je alleen aanmelden met je KBC-Bankkaart en KBC-Kaartlezer. Hoe kan ik op mijn tablet de geheime code van KBC Touch wijzigen? Meld je aan en tik links onderaan op je naam of foto. Kies Profiel en klik naast de vijf bolletjes op wijzigen. Als je eerst je oude geheime code ingeeft kun je daarna een nieuwe geheime code instellen. Instellingen wijzigen in KBC Touch.
Veilig betalen met je kredietkaart KBC Bank Verzekering.
Veilig betalen met je kredietkaart. Veilig betalen met je kredietkaart. Veilig betalen met je kredietkaart. 3 redenen waarom betalen met je kredietkaart veilig is. Boek je een reis? Grote kans dat je dat online doet. Met je Visakaart of MasterCard. Je kredietkaart is ook een van de eerste betaalmiddelen waaraan je denkt om ter plekke je hotelkosten en je aankopen te betalen. Maar betalen met een kredietkaart is dat wel veilig? Je betaalt veilig overal ter wereld. Met je kredietkaart kun je letterlijk overal terecht. Je betaalt ermee in elke winkel met een Visa of MasterCard-logo.
Starten met KBC Touch KBC Bank Verzekering.
Betalen en betaald worden. Bankieren via je computer. Alles over KBC Touch. Starten met KBC Touch. Starten met KBC Touch. KBC Touch voor het eerst gebruiken op je tablet. Beschik je over een KBC-bankkaart en de KBC-kaartlezer 2.0? Dan kan je starten met KBC Touch op tablet. Download de applicatie op je tablet via onderstaande downloadknoppen en volg de instructies op het tabletscherm en het schermpje van je kaartlezer. Handig Zodra jeKBC Touch voor het eerst gebruikt hebt op je tablet kan je ook automatisch gebruik maken van KBC Touch op je computer. Beschik je nog niet over een KBC-kaartlezer 2.0? Vraag er dan hier één aan.

Contacteer ons