kbc online betalen
Aanmelden KBC Touch online banking op je pc en tablet KBC Bank Verzekering.
Wat is KBC Touch? Op pc en tablet. Je kunt beide toestellen gebruiken afwisselend of gelijktijdig op verplaatsing of thuis. Zie in een oogopslag aan welke categorie je de afgelopen maand te veel geld uitgaf. Stel de budgetmeter in en houd je uitgaven voortaan nog beter in de gaten. Mobiel bankieren met KBC Mobile. Bankier je liever op je smartphone? Dan is KBC Mobile zeker iets voor jou. Zo heb je je saldo altijd bij de hand en schrijf je gemakkelijk geld over waar je ook bent.
Betalen KBC Bank Verzekering.
Kies de zichtrekening die het best bij je past. Van gratis tot heel veel extra's. Open nu online en je krijgt dadelijk je rekeningnummer. Een nieuwe rekening in 3 minuten. Een nieuwe rekening in 3 minuten. Open nu online een KBC-Basisrekening. Makkelijk en helemaal gratis. Je nieuwe rekening is onmiddellijk geopend. Een rekening voor mijn kind? Maak kennis met KBC K'Ching. Maak kennis met KBC K'Ching.
Online betalen KBC Bank Verzekering.
Er verschijnt een betaalbevestiging op je scherm. Met een KBC-Kredietkaart Gold en een KBC-Kredietkaart Platinum kun je je internetaankopen verzekeren tegen verkeerde levering niet-levering of beschadiging. Online betalen met de KBC-Betaalknop. Betalen in KBC Touch tablet/computer. Betalen in KBC Mobile smartphone. Kies de KBC-Betaalknop als betaalmethode. Klik op het logo van de Betaalknop. Selecteer de kaartlezer en de zichtrekening waarmee je wilt betalen. Kies voor KBC Mobile. Je krijgt de betalingsgegevens van je onlineaankoop te zien in KBC Touch. De KBC Mobile-app wordt opgestart. Genereer de responscode met je bankkaart en kaartlezer computer of bevestig de betaling met je pincode tablet. De betalingsgegevens worden getoond in de app. Bevestig ze met je pincode. Je betaling wordt bevestigd.
Online bankieren met je tablet of pc KBC Bank Verzekering.
De mogelijkheden van KBC Touch. Ontdek het volledige aanbod. Betalen en zelf bankieren. Een vraag probleem of klacht? Card Stop 070 344 344. Let op geld lenen kost ook geld. Bel KBC Live op 078 152 153.
Aanmelden en tekenen in KBC Touch KBC Bank Verzekering.
Heb je geen kaartlezer? Vraag hem hier aan. KBC Touch op computer tekenen met je smartphone. Er is een derde methode om aan te melden en te tekenen in KBC Touch op computer KBC Sign. Met KBC Sign meld je je aan in KBC Touch via je smartphone. Je tekent er ook je transacties mee. Veilig aanmelden en tekenen in KBC Touch en KBC Invest zonder kaartlezer. Veelgestelde vragen over KBC Sign FAQ. We helpen je graag. Twitter E-mail Telefoon Kantoor. Instellingen wijzigen in KBC Touch. Instellingen wijzigen in KBC Touch. Via Profiel kun je allerlei instellingen zoals je gegevens je voorkeuren je gewenste nieuwsberichten of boodschappen wijzigen. Overstappen naar KBC Invest. Overstappen naar KBC Invest. Stap je over van KBC-Online naar KBC Invest voor je beleggingen?
Betalen met je smartphone in KBC Mobile KBC Bank Verzekering.
Betalen en overschrijven met KBC Mobile. Betalen met je smartphone het nieuwe normaal. Mobiel bankieren zit in de lift. Dat bewijzen onze klanten dagelijks. Zo bankieren momenteel 700.000 KBC-klanten via hun smartphone. En jaarlijks groeit dat aantal met meer dan 10%. Wist je dat je nu zelfs via KBC Mobile kunt betalen in onlinewinkels? Realtime geld overschrijven met je smartphone. Betalen en geld ontvangen met QR-code. Betalen in een webshop. Betalen in een winkel. Starten met KBC Mobile. Met KBC Mobile doe je snel en eenvoudig je basisbankverrichtingen met je smartphone.
Mobiel betalen in een webshop? Het kan! KBC Bank Verzekering.
Welke betaalopties er mogelijk zijn in je webshop bepaal je zelf. Mobiel betalen is bezig aan een opmars. KBC speelt in op mobiel betalen met de KBC-Betaalknop. Bepaal zelf of jouw klanten in je webshop mobiel kunnen betalen. Wanneer de optie er is is het nog altijd de klant die kiest. Ontdek het KBC-aanbod voor het ontvangen van online betalingen. Hiermee laat je je klanten betalen binnen hun vertrouwde KBC-online omgeving. Bovendien kunnen zij hun online betaling tot maximaal twee maanden uitstellen. Jij krijgt het bedrag onmiddellijk op je rekening gestort. Product Manager Payments Cards KBC. Is deze pagina nuttig voor jou? Hoe je klanten laten betalen?
Bankier overal met KBC Mobile KBC Bank Verzekering.
Je prepaid kaart opladen en ontladen. De transacties van je kredietkaart checken. Je verzekeringsfacturen en je via Zoomit aangeboden facturen raadplegen en betalen. Unieke functies met KBC Mobile. Betalen tussen vrienden MobilePay. Geld overschrijven is makkelijk via KBC Mobile. Je scant simpelweg de QR-code die je vriend aanmaakt in zijn KBC Mobile app en schrijft zo geld over zonder een bankkaart een rekeningnummer of een kaartlezer nodig te hebben. Het is efficiƫnt veilig en eenvoudig. Deze functie vind je terug op het startscherm van KBC Mobile onder MobilePay. Geld afhalen met je smartphone MobileCash. Geld afhalen doe je vanaf nu met je smartphone.
Home KBC Private Banking.
Voor bedrijven met een omzet van meer dan 15 000 000 euro. KBC Groep voor algemene niet-commerciƫle informatie over KBC Groep zoals persberichten en jaarverslagen. Uw professionele gesprekspartner voor de financiering of effectisering van uw vastgoedprojecten. Wij spreken uw taal. Fondsen van derde partijen. Spaar en beleggings verzekeringen.
Hoe kunnen klanten in jouw webshop betalen? KBC Bank Verzekering.
Online Banking Online Banking Online Banking Online Banking Online Banking Online Banking. Met de KBC-Betaalknop betalen je klanten hun online aankopen in slechts enkele klikken. Met de KBC-Betaalknop betalen je klanten hun online aankopen in slechts enkele klikken. Wat is de KBC-Betaalknop precies? De KBC-Betaalknop is een digitale knop die je op de betaalpagina van je eigen webwinkel kunt plaatsen. Je klanten kunnen in real time hun aankoop betalen met hun vertrouwde KBC-onlinebankingtoepassing. Dat betekent dat de overschrijving onmiddellijk verwerkt wordt. Je hoeft dus niet te wachten het bedrag staat meteen op je rekening.

Contacteer ons