centea on line
Crelan Online Crelan.
Met Crelan-online.be voert u uw dagelijkse financiële verrichtingen uit waar en wanneer u maar wil. Een computer met internetaansluiting en een Digipass volstaan om online uw overschrijvingen permanente opdrachten te regelen. Bovendien is Crelan-online.be gratis.
Zelf bankieren Crelan.
Crelan Crelan Online starten.
dexters partners bank en verzekeringen
Centea Jovo Spaarrekening vs. BNP Paribas Fortis Online spaarrekening Premium.
Contacteer BNP Paribas Fortis. Toon Alles Basisrente Getrouwheidspremie.
Centea Nu internationale online betalingen met gewone bankkaart mogelijk Bankshopper.be.
Waarom dit hét moment is om een autolening af te sluiten. Bij wie u momenteel terecht kunt voor een historisch lage autolening. Home Nieuws Nieuwsberichten betalen Centea Nu internationale online betalingen met gewone bankkaart mogelijk. Centea Nu internationale online betalingen met gewone bankkaart mogelijk. U geniet dus van deze service op elke website die Maestro ondersteunt. Centea is een van de eerste Belgische banken die deze mogelijkheid biedt. Op www.maestrokaart.be vindt u informatie over betalen via Maestro. De website van Centea. Gelieve steeds de juistheid van de rentestanden bij de desbetreffende instellingen na te kijken alvorens een beslissing te nemen. Lees ook onze disclaimer.
KBC CBC en Centea lanceren als eerste online betalen met bankkaart Spaargids.be.
U bevindt zich hier Home Nieuws KBC Bank nieuws over betalen en kaarten KBC CBC en Centea lanceren als eerste online betalen met bankkaart. KBC CBC en Centea lanceren als eerste online betalen met bankkaart. dinsdag 22 september 2009 Kristof De Paepe. Inschrijven op de spaar-alerts inschrijven. Voortaan kan u bij Centea CBC en KBC uw internationale aankopen via internet betalen met uw gewone bankkaart. De betaling gebeurt dan via de Maestro-functie op uw bankkaart. Omdat deze service ter beschikking wordt gesteld door de banken met KBC/CBC/Centea als voorloper hoef je om de SecureCode te ontvangen enkel contact op te nemen met je eigen bank.

Contacteer ons