bkcp
Sparen bij BKCP Bank Spaargids.be.
Inschrijven op de nieuwsbrief. U bevindt zich hier Home Banken Sparen bij BKCP Bank. Sparen bij BKCP Bank. Ratings van BKCP Bank. Aa2 / A Rating Banque Federative du Credit Mutuel Wat is dit? BIC Code BKCP Bank. BKCP BE B1 BKB. Beoordelingen over sparen bij BKCP Bank. Bent u tevreden over uw spaarbank? Geef uw mening en schrijf zelf een review. De andere spaarders en wij ook! zijn benieuwd naar uw mening. Sparen bij BKCP Bank. Gemiddelde bezoekers-beoordeling van 18 bezoekers.
Bel 0902-33555 Telefoonnummer klantendienst BKCP Bank.
Gesprek en het doorverbinden kost 075 per minuut plus kosten voor gebruik mobiele telefoon. Het BKCP Bank telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar. Klik hier voor de officiële website van BKCP Bank. BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij BKCP Bank. BKCP Beroepskrediet of Crédit Professionel vroeger genaamd De Nationale Kas voor Beroepskrediet is een Belgisch coöperatieve financiële instelling die banciare diensten aanbiedt aan particuliere en professionele klanten. De bank telt ongeveer 100 agentschappen en een aantal zelfstandige agenten.
Beobank Online online banking Beobank. beobank-car. beobank-card. beobank-document. beobank-envelope. beobank-info. beobank-lock. beobank-moto. beobank-o. beobank-pencil. beobank-person. beobank-phone. beobank-search. beobank-valid. beobank-warning. check.
Ook buiten de openingsuren van onze agentschappen blijft Beobank toegankelijk. We bieden u verschillende mogelijkheden om uw rekening te beheren waar wanneer en hoe het u het beste past. 24u/24.
BKCP verdwijnt en gaat op in Beobank De Standaard.
Beobank mikt op de particuliere klant waar het coöperatieve BKCP het vroegere Beroepskrediet en een fusie van verschillende regionale banken als bank voor ondernemers startte. Daar werd later retailbanking aan toegevoegd. Beobank is groter dan BKCP. Volgens de bedrijfswebsite telt BKCP 49 agentschappen en 45 zelfstandige agenten goed voor 140.000 klanten. Beobank telt volgens de website 430.000 particuliere klanten en 191 verkooppunten. De CMNE-groep is actief in het noorden van Frankrijk België en Luxemburg. Vandaag om 1450 Opnieuw gevaarlijke toestanden door trouwstoet. Vandaag om 1435 Overheid verkoopt meer dan 50.000 liter alcohol. Vandaag om 1426 Waarom enkel Nederlanders deelnemen alcohol verboden is en de verloning zo hoog ligt. Vandaag om 1357 CDV mijdt publieke verklaringen over zonevreemde bossen.
Splash Beobank. beobank-car. beobank-card. beobank-document. beobank-envelope. beobank-info. beobank-lock. beobank-moto. beobank-o. beobank-pencil. beobank-person. beobank-phone. beobank-search. beobank-valid. beobank-warning. check. chevron-down. chevron-
You are well surrounded
Vergelijk BKCP Bank met Belfius BrokerTarieven.be.
Beroepskrediet Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Het Beroepskrediet of het Crédit Professionel of BKCP Bank is een Belgisch coöperatieve financiële instelling die bancaire diensten aanbiedt aan particuliere en professionele klanten. De hoofdzetel is gevestigd aan de Waterloolaan te Brussel. 2000 Crédit Mutuel Nord Europe verwerft de meerderheid in BK en wordt referentieaandeelhouder aan de zijde van de Federale Participatiemaatschappij de Staat. De rest van het kapitaal blijft in handen van de regionale banken. 2001 BKCP neemt de visuele identiteit van het moederhuis over. 2001 Eerste Geleidelijke overname van regionale banken Interfederaal Beroepskrediet. 2008 Geleidelijke overname van de volgende regionale banken Bank van Brabant Federale Kas voor het Beroepskrediet Caisse de Dépôts et du crédit des Classes Moyennes Oost-Vlaams Beroepskrediet BK Bank en West-Vlaamse Bank.
Simunek tekent bij voor BKCP Het Nieuwsblad.
Simunek tekent bij voor BKCP. 16/11/2011 om 0000 door bhe Print Corrigeer. Radomir Simunek rijdt ook volgend jaar voor BKCP het team van Niels Albert. De Tsjech tekende dit weekend bij in het team waar hij nu al sinds 2009 rijdt. Sven Nys richt eindelijk trofeeënkamer in en zo ziet die eruit.
Forse sanering dreigt na samengaan Beobank-BKCP Bedrijven Trends.be.
Patrick Claerhout Patrick Claerhout is redacteur bij Trends. 21/05/15 om 0815 Bijgewerkt om 0816. Beobank slorpt haar zusterbank BKCP op. Dat dreigt uit te monden in een forse sanering van het aantal kantoren en het personeelsbestand. Eén bank twee merken. Dat was het traject dat tot voor kort op tafel lag voor de zusterbanken Beobank en BKCP. Beide banken zijn eigendom van de Franse groep Crédit Mutuel Nord Europe CMNE. Dat de twee juridisch en operationeel zouden samensmelten stond in de sterren geschreven.
Beobank neemt BKCP Bank over.
Beobank neemt BKCP Bank over Auteur Kirsten Sokol Brigitte Vermeersch Belga. wo 20/05/2015 1114 Update wo 20/05/2015 1401 Kirsten Sokol Brigitte Vermeersch Belga Beobank het voormalige Citibank België neemt BKCP Bank over. Beide banken zullen samen voortgaan onder de merknaam Beobank. Dat meldt de christelijke bediendenbond LBC na de bijzondere ondernemingsraad. Volgens de directie zullen er geen banen verdwijnen maar de bonden zijn toch bezorgd. BKCP en Beobank zijn beiden een dochter van het Franse Credit Mutuel Nord Europe CMNE.
Openbare Bank 5. Van NKBK tot BKCP en tot Beobank.
Privatiseren komt van het Latijnse woord privare. Van NKBK tot BKCP en tot Beobank. De Openbare Kredietinstelling de Caisse Centrale du Petit Crédit Professionnel werd opgericht in 1929. De activiteit was bij wet beperkt tot kredieten voor beroepsinvesteringen. In 1946 ontstond de Nationale Kas voor Beroepskrediet door de fusie van de Caisse Centrale du Petit Crédit Professionnel en de Caisse Nationale de Crédit aux Classes Moyennes. In 1992 komt de NKBK en de 17 regionale banken van het netwerk onder de controle van de Commissie voor het Bank en Financiewezen aan een gedeeltelijke privatisering.

Contacteer ons