bkcp
Vergelijk BKCP Bank met Belfius BrokerTarieven.be.
Openbare Bank 5. Van NKBK tot BKCP en tot Beobank.
Privatiseren komt van het Latijnse woord privare. Van NKBK tot BKCP en tot Beobank. De Openbare Kredietinstelling de Caisse Centrale du Petit Crédit Professionnel werd opgericht in 1929. De activiteit was bij wet beperkt tot kredieten voor beroepsinvesteringen. In 1946 ontstond de Nationale Kas voor Beroepskrediet door de fusie van de Caisse Centrale du Petit Crédit Professionnel en de Caisse Nationale de Crédit aux Classes Moyennes. In 1992 komt de NKBK en de 17 regionale banken van het netwerk onder de controle van de Commissie voor het Bank en Financiewezen aan een gedeeltelijke privatisering.
Sparen bij BKCP.
BKCP Bank legt zich uitsluitend toe op twee activiteiten vermogensopbouw en krediet. De bank beschikt over een uitgebreide expertise in producten en diensten voor kmos vrije beroepen en zelfstandigen maar heeft ondertussen ook in toenemende mate spaar en kredietformules voor particulieren ontwikkeld.
Forse sanering dreigt na samengaan Beobank-BKCP Bedrijven Trends.be.
Patrick Claerhout Patrick Claerhout is redacteur bij Trends. 21/05/15 om 0815 Bijgewerkt om 0816. Beobank slorpt haar zusterbank BKCP op. Dat dreigt uit te monden in een forse sanering van het aantal kantoren en het personeelsbestand. Eén bank twee merken. Dat was het traject dat tot voor kort op tafel lag voor de zusterbanken Beobank en BKCP. Beide banken zijn eigendom van de Franse groep Crédit Mutuel Nord Europe CMNE. Dat de twee juridisch en operationeel zouden samensmelten stond in de sterren geschreven.
Beobank Bienvenue Welkom.
Beobank offre une large gamme de produits compte courant compte d'épargne crédit personnel ou prêt tempérament crédit voiture crédit rénovation investissements et cartes de crédit.
Beroepskrediet Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Het Beroepskrediet of het Crédit Professionel of BKCP Bank is een Belgisch coöperatieve financiële instelling die bancaire diensten aanbiedt aan particuliere en professionele klanten. De hoofdzetel is gevestigd aan de Waterloolaan te Brussel. 2000 Crédit Mutuel Nord Europe verwerft de meerderheid in BK en wordt referentieaandeelhouder aan de zijde van de Federale Participatiemaatschappij de Staat. De rest van het kapitaal blijft in handen van de regionale banken. 2001 BKCP neemt de visuele identiteit van het moederhuis over. 2001 Eerste Geleidelijke overname van regionale banken Interfederaal Beroepskrediet. 2008 Geleidelijke overname van de volgende regionale banken Bank van Brabant Federale Kas voor het Beroepskrediet Caisse de Dépôts et du crédit des Classes Moyennes Oost-Vlaams Beroepskrediet BK Bank en West-Vlaamse Bank.
BKCP-Powerplus Sportwereld Sportwereld.
Alle info over BKCP-Powerplus uit de competitie Sportwereld 2012. Uitslagen klassement statistieken amp wedstrijdkalender.
BKCP verdwijnt en gaat op in Beobank Fusie De Morgen.
Daar werd later retailbanking aan toegevoegd. BKCP is ook wel actief in de sportwereld met de sponsoring van de gelijknamige veldritploeg. Beobank is groter dan BKCP. Volgens de bedrijfswebsite telt BKCP 49 agentschappen en 45 zelfstandige agenten goed voor 140.000 klanten. Beobank telt volgens de website 430.000 particuliere klanten en 191 verkooppunten. De CMNE-groep is actief in het noorden van Frankrijk België en Luxemburg. Lees later Deel op Facebook Deel op Twitter. Deel op Google Deel op Linkedin Deel op Whats app. Sp.a-politica Verbist kreeg 30.000 euro Telenet-vergoeding die voor schepen Kennis bedoeld was.
Fusie Beobank en BKCP Bank afgerond Bankshopper.be.
Goedkoop lenen Lenen tegen de laagste rente. Fusie Beobank en BKCP Bank afgerond. Fusie Beobank en BKCP Bank afgerond. Het nieuwe Beobank wil zijn aandeel op Belgische markt de komende 10 jaar verdubbelen. Crédit Mutuel Nord Europe CMNE kondigt de afronding aan van de fusie tussen zijn twee Belgische dochterondernemingen Beobank en BKCP Bank met het oog op een eengemaakte structuur die de expertise en de sterktes van de twee complementaire banken samenbrengt onder één merknaam Beobank.
BKCP verdwijnt en gaat op in Beobank De Standaard.
Beobank mikt op de particuliere klant waar het coöperatieve BKCP het vroegere Beroepskrediet en een fusie van verschillende regionale banken als bank voor ondernemers startte. Daar werd later retailbanking aan toegevoegd. Beobank is groter dan BKCP. Volgens de bedrijfswebsite telt BKCP 49 agentschappen en 45 zelfstandige agenten goed voor 140.000 klanten. Beobank telt volgens de website 430.000 particuliere klanten en 191 verkooppunten. De CMNE-groep is actief in het noorden van Frankrijk België en Luxemburg. Gisteren om 2157 Vlaams begrotingstekort lager dan voorzien. Gisteren om 2157 Telenet-loon van Kennis jarenlang aan SP.A-politica gestort. Gisteren om 1934 Brusselse oppositie begraaft Eurostadion. Gisteren om 1934 Ghelamco wil ondanks afhaken Anderlecht doorgaan met Eurostadion. Gisteren om 1735 Brussel bant productie foie gras.
BKCP Bank Wetteren Openingsuren Markt 21.
Openingsuren BKCP Bank Wetteren. BKCP Bank in Wetteren is momenteel gesloten maar gaat vandaag terug open van 1400 tot 1630. 9230 Wetteren Tel 09 369 14 92. Deze week 13 feb. Volgende week 20 feb. Maandag 13 februari 20 februari. Dinsdag 14 februari 21 februari. Woensdag 15 februari 22 februari. Donderdag 16 februari 23 februari. Vrijdag 17 februari 24 februari. Zaterdag 18 februari 25 februari. Zondag 19 februari 26 februari. Foutieve gegevens op deze pagina?

Contacteer ons