argenta
Argenta.
Bekijk hier onze video. Argenta bestaat 60 jaar. Bedankt voor het vertrouwen. Wij vieren onze 200.000ste app-gebruiker! Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op leuke prijzen. Argenta blijft verder aanwerven. Op zoek naar een interessante job in de banksector? Ga kijken op www.argentajobs.be. Later genieten begint nu. Als u met pensioen gaat wilt u blijven genieten zoals vandaag. Bouw daarom nu al aan uw appeltje voor de dorst. Uw bank altijd op zak. Snel een overschrijving doen of uw saldo bekijken? Dat kan op elk moment met onze handige app. Geef uw woonplannen vorm. Gaat u kopen bouwen of renoveren? Ontdek hier onze interessante formules. En maak uw woonplannen concreet. Onderhoudswerkzaamheden internetbankieren en app Argenta Bankieren. Argenta bestaat 60 jaar!
De visie van Argenta Gezond Beleggen.
De visie van Argenta. Home De visie van Argenta. Bij ons krijgt u helder advies. De visie van Argenta. Argenta staat bekend als eerlijke transparante en veilige bank. Een visie die we doortrekken in al onze producten. Ook als het over beleggen gaat. Daarom werken we bij Argenta volgens de visie Gezond Beleggen. We leggen die hieronder graag voor u uit. Wat is Gezond Beleggen bij Argenta? De juiste verhouding zoeken tussen beschikbaarheid zekerheid en rendement dat is gezond beleggen bij Argenta. In eerste instantie is uw comfortbedrag van groot belang. Dat is de som die u beschikbaar wilt houden op uw spaarrekening.
Home Argenta.
Bij Argenta vind je allebei. Jobs in de kijker. Oracle Application DBA Administrator. Expert Financiële Externe Rapporteringen m/v. Finance Business Intelligence specialist m/v. Ontdek Argenta als werkgever. Onze waarden zijn geen lege begrippen elke dag worden ze door onze medewerkers in de praktijk toegepast. Match jij met Argenta? Sluit jouw persoonlijkheid aan bij de bedrijfscultuur van Argenta? Medewerker in de kijker. Bij Argenta is er plaats voor mijn ideeën en initiatieven. www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.
Argenta.
Wij geven u een duidelijke rentevoet en zekerheid! Om die redenen worden wij door de verbruikers en consumentenorganisaties beloond met de titel. Eerlijk open en doorzichtig. Onbezorgd de weg op met Argenta Assistance 03/253.63.00. De beste waarborgen tegen de beste prijzen. U kiest het verzekeringsplan dat het beste bij u past. Wij leggen géén enkele bijkomende verplichting op zoals een veel te dure schuld-saldoverzekering. Bespaar op uw autoverzekering! Het kan u ook overkomen een storm vernielt uw dak een wolkbreuk zorgt voor waterschade een kortsluiting veroorzaakt een keukenbrand dieven gaan met kostbare spullen aan de haal. Een eigen woning is vaak een levenswerk waarin we kostbare tijd en kapitaal hebben geïnvesteerd.
Argent Alu Argent Alu.
Welkom bij Argent Alu Bienvenue à Argent Alu Welcome to Argent Alu Willkommen auf Argent Alu Opgericht in 1909 is Argent Alu beter bekend onder de merknaam argenta al meer dan 100 jaar actief in de ontwikkeling en productie van paumellen en scharnieren voor de binnendeur.
Sparen bij Argenta Spaargids.be.
nieuw Veranderen van pensioenspaarfonds. U bevindt zich hier Home Banken Sparen bij Argenta. Argenta is een bank en verzekeringsgroep actief in België Nederland en Luxemburg. Het richt zich op gezinnen niet op ondernemingen. Argenta uw appeltje voor de dorst. Argenta biedt verschillende spaarrekeningen aan waarvan sommigen met een hoge rente. Overzicht spaarrekeningen bij Argenta. Aanbieder Product Basisrente Getrouwheidspremie Totaal. Laatste verificatie vrijdag 9 december 2016.
Gratis zichtrekening van Argenta Girorekening Zichtrekeningen-vergelijken.be.
Deutsche Bank DB-E Account. Hello Bank digitale rekening. Alle zichtrekeningen voor jongeren. Overzicht van alle gratis zichtrekeningen. Hier bent u Argenta zichtrekening Girorekening.
De Gezondste Bank Argenta.
Al 1.6 miljoen mensen waren u voor. Op dinsdag 29 april 2014 heeft Standard Poors de rating van Argenta Spaarbank verhoogd van BBB naar A. Per dag stappen 50 mensen over naar Argenta. Kies voor de gezondste bank. Argenta behaalde zeer goede resultaten op de stresstesten van de Europese Centrale Bank en kreeg een uitstekende beoordeling. Dat maakt ons de gezondste bank van België. We hebben de trouwste cliënten. Dat bewijst ons uitstekende tevredenheidsonderzoek. Kies voor eerlijke tarieven. Onze winst investeren we terug in het bedrijf. Zo pikken onze cliënten er een graantje van mee in de vorm van aantrekkelijke tarieven en gratis producten en diensten. Gratis internetbankieren en app. Onze kantoorhouders willen hun cliënten écht kennen.
Argenta België Facebook.
Meer informatie zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen vind je hier cookiebeleid. Bekijk meer van Argenta België door je aan te melden op Facebook. Stuur een bericht aan deze Pagina kom meer te weten over komende evenementen en meer. Als je geen Facebook-account hebt kan je er een aanmaken om meer van deze Pagina te zien te krijgen. Bekijk meer van Argenta België door je aan te melden op Facebook. Stuur een bericht aan deze Pagina kom meer te weten over komende evenementen en meer.
Argenta Torhout Leen Tanghe lenen verzekeren bankieren zonder kosten.
Het Argenta kantoor Leen Tanghe te Torhout bestaat reeds meer dan 20 jaar. Het kantoor is gevestigd in de Aartrijkestraat Torhout centrum. Voor exacte locatie klik hier. Leen Tanghe en haar team staan elke dag ter beschikking voor het beantwoorden van uw vragen of wensen in verband met alles omtrent bankzaken verzekeringen leningen of andere fincanciële adviezen. Kom gerust eens binnen om geheel vrijblijvend advies te vragen. We maken graag tijd voor u.
Argenta Groep Wikipedia.
Deze holding overkoepelt de Argenta Spaarbank Argenta Assuranties en enkele externe subfilialen. 2009 Jan Cerfontaine wordt benoemd tot voorzitter van de raden van bestuur van Argenta Bank en Verzekeringsgroep Argenta Spaarbank en Argenta Assuranties. 2010 Argenta lanceert de opgerichte coöperatieve vennootschap Argenta Coöperatieve een publieke uitgifte van aandelen waarop uitsluitend cliënten en kantoorhouders van Argenta konden inschrijven. Argen-Co investeert naast de familiale aandeelhouders in Argenta Bank en Verzekeringsgroep. De familiale aandeelhouders familie Van Rompuy blijven Argentas meerderheidsaandeelhouders. De vennootschappen van de Argenta Groep worden hierna opgesomd. Argenta Bank en Verzekeringsgroep beleidsholding. Argenta Spaarbank kredietinstelling en spaarbank inclusief een bijkantoor in Nederland. Argenta Life Luxemburg levensverzekeringsonderneming.

Contacteer ons