dexia net
Internetbankieren Belfius Direct Net Belfius.
Vraag Belfius Direct Net aan Aanmelden. Uw verrichtingen zonder u te verplaatsen en wanneer u maar wilt. De historiek van uw rekeningen en kredietkaarten raadplegen. Een overzicht van al uw bankzaken. De stand van uw rekeningen. Een zicht op uw kredieten en uw verzekeringen. Een overzicht van uw beleggingsportefeuille. Profiteer gratis van Belfius Direct Net en van al zijn extra diensten Belfius Budget Assistant Zoomit.
Belfius Bank Belfius.
Welk project u ook wilt realiseren bij Belfius Bank vindt u gegarandeerd de oplossing een lening verzekering spaar of beleggingsproduct op maat!
Zelf bankieren Belfius.
Beheer uw verrichtingen en rekeningen op uw computer of met onze apps voor smartphone en tablet. Internet en mobile Diensten. Belfius Direct Net en de Belfius-apps bieden u tal van onlinediensten die u het leven gemakkelijker maken. Diensten Automaten en telefoon.
Onlinebank voor professionals Belfius.
De onlinebank voor professionals. Uw dagelijkse verrichtingen in alle veiligheid! Zelfstandige beoefenaar van een vrij of juridisch beroep bedrijfsleider beoefenaar van een cijferberoep Voor alles wat u nodig hebt bieden we aangepaste oplossingen aan. Uw dagelijkse verrichtingen zonder u te verplaatsen en wanneer u maar wilt. De historiek van uw rekeningen en kaarten bekijken. Eén abonnement om uw professionele en privérekeningen te beheren. Keuze tussen de afzonderlijke of gegroepeerde weergave van uw professionele en privérekeningen. De organisatie van uw producten in Belfius Direct Net.
Online betalingen Producten Belfius.
Standaard is de bankkaart actief voor internetaankopen. Indien u hier geen gebruik van wenst de maken kan u deze dienst desactiveren via Belfius Direct Net. Standaard is de bankkaart geactiveerd voor gebruik in België en Europa. U kan zelf uw bankkaart activeren voor gebruik buiten Europa per regio voor een periode van 3 maanden via Belfius Direct Net. Via deze weg kan u er ook voor kiezen om uw kaart alleen in België actief te maken. Wenst u uw bankkaart voor langer dan 3 maanden buiten Europa actief te maken neem dan contact op met uw agentschap. Standaard is de kredietkaart wereldwijd actief.
Messages Belfius.
Om uw transacties uit te voeren klikt u op de knop Aanmelden rechts boven op uw scherm op www.belfius.be. Werkt uw Favoriet niet meer? U kunt een nieuwe aanmaken door het vakje aan te vinken dat onderaan uw scherm verschijnt nadat u uw kaartnummer hebt ingevoerd. Hebt u vragen over de nieuwe versie van Belfius Direct Net?
Ik betaal online via Belfius Direct Net.
Via Belfius Direct Net kan je gratis 24u/24 via eender welke pc met internetverbinding in no time grote of kleine bedragen overschrijven je rekeningen controleren en nog véél meer. Belfius Direct Net online bankieren.
Ik wil mijn rekeningen checken.
Je kan dat via internet via je gsm of via de Self-Service Banking-automaat. Via Belfius Direct Net kan je gratis 24u/24 via eender welke pc met internetverbinding in no time je rekeningen controleren grote of kleine bedragen overschrijven en nog véél meer. Ontdek Belfius Direct Net. Als klant hoef je je gsm maar te nemen om te horen hoe het er mee staat of om je zaakjes te regelen. smsen met je Belfius-rekening-en. Check overal 24u per dag hoe je er financieel voorstaat. op je Belfius-zicht en spaarrekeningen. met een simpel smsje saldo naar 4848 1 vraag je je rekeningsaldo op.
IBAN overschrijvingen via Dexia Direct Net Spaargids.be forum.
IBAN overschrijvingen via Dexia Direct Net. Bericht door Vaganzza 7 Oktober 2009 1429. Ik wou net een IBAN overschrijving ingeven via Dexia Direct Net. Echter vind ik geen veld om mijn BIC code in te geven. Zet Dexia de BIC code er automatisch bij misschien? Ik dacht dat je kosten had wanneer er geen BIC code bij staat. Iemand al ervaring mee? Stem nu op de polls Bij welke banken ben je klant en Uw 3 banken met het meeste geld. Ga naar Spaarrekeningen je vindt de topics steeds bijna bovenaan de lijst! Berichten 1055 Lid geworden op 01 Aug 2008 Contact.
Hoe online bankieren bij Belfius/Dexia?
De online banking tool van Beflius is gratis en overzichtelijk. Persoonlijk vinden we hem niet de makkelijkste van alle online banking systemen om in te loggen daarom illustreert deze pagina hoe je Belfius Direct Net correct kan gebruiken. Stap 1 Surf naar https//www.belfius.be/ en klik rechtsboven op Aanmelden. Stap 2 Neem het bankkaartnummer over van de Belfius of Dexia kaart. Stap 3 Plaats de bankkaart in de kaartlezer en toets op de M1-toets. Stap 4 Voer de online getoonde Challenge in de kaartlezer in. Stap 5 Voer de 4 cijfers van de pincode van je bankkaart in de kaartlezer in. Stap 6 Vul online de Response code in die op de kaartlezer verschijnt. Stap 7 Je bent ingelogd en kan aan de slag.

Contacteer ons