dexia net
Internetbankieren Belfius Direct Net Belfius.
Belfius Direct Net geheel veilig internetbankieren. Vraag Belfius Direct Net aan Aanmelden. Uw verrichtingen zonder u te verplaatsen en wanneer u maar wilt. De historiek van uw rekeningen en kredietkaarten raadplegen. Een overzicht van al uw bankzaken. De stand van uw rekeningen. Een zicht op uw kredieten en uw verzekeringen. Een overzicht van uw beleggingsportefeuille. Profiteer gratis van Belfius Direct Net en van al zijn extra diensten Belfius Budget Assistant Zoomit.
Belfius Bank Belfius.
Welk project u ook wilt realiseren bij Belfius Bank vindt u gegarandeerd de oplossing een lening verzekering spaar of beleggingsproduct op maat!
Messages Belfius.
Om uw transacties uit te voeren klikt u op de knop Aanmelden rechts boven op uw scherm op www.belfius.be. Werkt uw Favoriet niet meer? U kunt een nieuwe aanmaken door het vakje aan te vinken dat onderaan uw scherm verschijnt nadat u uw kaartnummer hebt ingevoerd. Hebt u vragen over de nieuwe versie van Belfius Direct Net?
Zelf bankieren Belfius.
Beheer uw verrichtingen en rekeningen op uw computer of met onze apps voor smartphone en tablet. Internet en mobile Diensten. Belfius Direct Net en de Belfius-apps bieden u tal van onlinediensten die u het leven gemakkelijker maken. Diensten Automaten en telefoon.
Onlinebank voor professionals Belfius.
De onlinebank voor professionals. Uw dagelijkse verrichtingen in alle veiligheid! Zelfstandige beoefenaar van een vrij of juridisch beroep bedrijfsleider beoefenaar van een cijferberoep Voor alles wat u nodig hebt bieden we aangepaste oplossingen aan. Uw dagelijkse verrichtingen zonder u te verplaatsen en wanneer u maar wilt. De historiek van uw rekeningen en kaarten bekijken. Eén abonnement om uw professionele en privérekeningen te beheren. Keuze tussen de afzonderlijke of gegroepeerde weergave van uw professionele en privérekeningen. De organisatie van uw producten in Belfius Direct Net.
Online betalingen Producten Belfius.
Standaard is de bankkaart actief voor internetaankopen. Indien u hier geen gebruik van wenst de maken kan u deze dienst desactiveren via Belfius Direct Net. Standaard is de bankkaart geactiveerd voor gebruik in België en Europa. U kan zelf uw bankkaart activeren voor gebruik buiten Europa per regio voor een periode van 3 maanden via Belfius Direct Net. Via deze weg kan u er ook voor kiezen om uw kaart alleen in België actief te maken. Wenst u uw bankkaart voor langer dan 3 maanden buiten Europa actief te maken neem dan contact op met uw agentschap. Standaard is de kredietkaart wereldwijd actief.
Belfius Bank.
Welkom bij Belfius Bank jonge particulier ondernemer of openbare of socialprofitinstelling! Welk project u ook hebt bij ons vindt u de financiële oplossing. Bienvenue chez Belfius Banque où jeunes particuliers entrepreneurs institutions publiques ou sociales trouveront une solution financière à leurs projets.
My Portal BelfiusWeb.
Belfius Direct Mobile Zelf bankieren Belfius.
Zo kunt u er onder meer de stand van uw rekeningen en kredietkaart raadplegen en overschrijvingen uitvoeren. U activeert deze service via Belfius Net. Belfius Mobile site is ideaal voor u. als u over een smartphone of tablet beschikt met mobiel internet en een ander besturingssysteem dan iOS iPhone/iPad of Android. als u graag de stand van uw rekeningen of kredietkaart kent waar en wanneer u wenst. als u ook mobiel wenst over te schrijven. U maakt beter een andere keuze. als u een iPhone of een Android smartphone hebt want dan installeert u best de Belfius Mobile app. als u geen smartphone of tablet hebt. als u verrichtingen via uw pc of kantoor verkiest.
Rekeningafschriften in Belfius Direct Net Belfius.
Ze zijn gratis en u vermijdt de portokosten. U kunt ze consulteren waar en wanneer u maar wilt zonder gevaar voor verlies. Ze worden 10 jaar lang voor u bewaard in Belfius Direct Net. U vindt ze gemakkelijk terug dankzij de eenvoudige zoekfunctie. Elektronische rekeningafschriften in Belfius Direct Net. Elektronische of papieren rekeningafschriften? In Belfius Direct Net kunt u voor elke rekening kiezen hoe u uw afschriften wilt ontvangen. U kunt uw keuze op elk ogenblik wijzigen. Waar vind ik mijn elektronische rekeningafschriften terug? U vindt ze in PDF-formaat terug in de historiek van uw verrichtingen in Belfius Direct Net. U kunt de PDF-bestanden gemakkelijk bewaren en/of afdrukken. U wordt automatisch verwittigd als er een nieuw rekeningafschrift beschikbaar is.

Contacteer ons